Testamente og arv:

Mange mennesker har svært ved at tale om døden, og hvad der sker med arven. Det vil dog være en rigtig god ide at overveje, hvordan du ønsker, at arven efter dig skal fordeles.

Ved at oprette testamente får du selv indflydelse på, hvordan din formue skal fordeles, når du dør. Derved undgår du, at arven falder i de forkerte hænder.

Lever du ikke i et såkaldt ”traditionelt” familiemønster, men eksempelvis i et samlivsforhold med ”sammenbragte børn” vil der typisk være behov for, at du giver udtryk for dine ønsker om arven efter dig i et testamente.

Hvis du bor i et samlivslivsforhold, kan det være vigtigt at lave testamente, da I ikke arver hinanden efter arvelovens almindelige regler.

I dag ender næsten halvdelen af alle ægteskaber i en skilsmisse.

Derfor vil det være meget fornuftigt, at du gør arven efter dig til dine arvingers særeje.  Herved sikrer du, at den arv, som dine efterladte modtager efter dig, ikke skal deles med deres ægtefælle i forbindelse med en skilsmisse.

Der kan være rigtig mange grunde til at oprette et testamente. Kontakt os, så vi kan give dig den rådgivning, som du har brug for, så du får lavet et testamente skræddersyet til netop dine personlige ønsker.